Etsimme talonmiestä vakituiseen työsuhteeseen

Sinustako uusi talonmies Koskentielle? Hae ainutlaatuiseen tehtävään ja tule osaksi perinteikkään taloyhtiömme tarinaa!

Etsimme vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen talonmiestä. Kokenut talonmies perehdyttää työhön, ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki perinteiset talonmiestehtävät, pois lukien sisäsiivoukset. Lisäksi tehtävään on mahdollista sisällyttää viikonloppupäivystyksiä.

Arvostamme kokemuksen tuomaa osaamista ja kädentaitoja toteuttaa pieniä korjaushankkeita. Talonmiehenämme saat muokata tehtävästä omanlaisen kiinnostuksenkohteidesi mukaan. Halunamme on säilyttää taloyhtiössämme pitkään jatkunut talonmiesperinne.

Ennen kaikkea toivomme talonmieheltämme ahkeruutta, luotettavuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimme henkilöä, joka haluaisi sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Taloyhtiöömme kuuluu yhdeksän nelikerroksista asuinrakennusta, huoltorakennus, ja autotallirakennus. Huoltorakennuksessa sijaitsevat taloyhtiön saunat, pesutupa ja kuntosali. Asuntoja on yhteensä 296, lisäksi taloyhtiöllä on liiketiloja.

Tutustu ja hae tehtävään Duunitorin sivuilla.

Lisätietoja antaa isännöitsijä Jonna Rantala / Isännöintipalvelu Järvinen Oy puh. 0102716302, sähköposti jonna.rantala@isannointijarvinen.fi