Etsimme talonmiestä lämminhenkiseen taloyhtiöömme. Tavoitteenamme on säilyttää Koskentiellä pitkään jatkunut talonmiesperinne.

Työtehtäviin kuuluvat kaikki perinteiset talonmiestehtävät, pois lukien sisäsiivoukset. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Lisäksi tehtävään on mahdollista sisällyttää viikonloppupäivystyksiä.

Arvostamme kokemuksen tuomaa osaamista ja kädentaitoja toteuttaa pieniä korjaushankkeita. Ennen kaikkea toivomme talonmieheltämme ahkeruutta, luotettavuutta, omatoimisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimme henkilöä, joka haluaisi sitoutua tehtävään pitkäaikaisesti.

Taloyhtiöömme kuuluu yhdeksän nelikerroksista asuinrakennusta, huoltorakennus, ja autotallirakennus. Huoltorakennuksessa sijaitsevat taloyhtiön saunat, pesutupa ja kuntosali. Asuntoja on yhteensä 296, lisäksi taloyhtiöllä on liiketiloja.

Tutustu tehtävän tarkempaan kuvaukseen Duunitorin sivuilla ja hae pian. Haastattelemme sopivia hakijoita mahdollisimman pian hakemuksen saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa isännöitsijä Jonna Rantala / Isännöintipalvelu Järvinen Oy puh. 0102716302, sähköposti jonna.rantala@isannointijarvinen.fi.